keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Vuotavat Viking-talvikengät

Nythän se myrkyn lykkäsi. Pitäisi löytää vielä jostain pojalle sopivat talvikengät. Koot alkaa olla kaikkialla aika vähissä, enkä jaksaisi hulluna juosta ympäriinsä vain sen takia, että meidän Vikingit onkin maanantaikappaleet ja päästävät veden sisään. Maahantuoja pyysi palauttamaan kengät myyjäliikkeeseen. Palautan joo, mutta mitähän tuon pojan jalkoihin lopputalveksi sitten laitetaan? 

Netistä löysin paljon samanlaista ongelmaa näissä kengissä, eli sisään tullessa kengät ja sukat ovat ihan kuivat, mutta hetken huoneenlämmössä oltuaan kengät päästävät vettä sisään ja kastuvat ihan läpimäriksi pohjallisen alta. Ei mulla ole aikaa tai mielenkiintoa kuivailla patterilla jokaisen ulkoilun jälkeen vaivalla osiin purettuja goretex-kenkiä, joiden ei alunperin edes kuuluisi kastua. 

Meni ainakin hetkeksi usko Viking-kenkiin, on ollut nyt liian monta ongelmaa huonojen ulkopohjien, huonon mallin ja nyt jopa vedenpitävyyden kanssa. 

 
Aloitin loppukauteen varautumisen tilaamalla äsken Pikkujaloilta Primigin talvi-/välikausikengät. Harmi, että ne on ihan susirumat... Mutta josko olisivat sitten edes lämpimät ja kuivat. Vikingeillä mennään nyt vielä tämä hiihtolomaviikko...

Kuva: www.pikkujalat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Mukavaa, kun teet blogin pitämisestä mielekästä jättämällä kommentin, minkälaisen tahansa! :)